空氣盒子系統

地點 : 資訊科學研究所
位置 : 一樓大廳
適合對象 : 國小/6歲以上

介紹空氣盒子的實際運作原理及後台系統架構,分析資料應用概況及成果,並展示其對國內外的社會影響。同時,介紹 PM2.5 對日常生活的各項影響,並推廣公民科學的實踐與參與。

Introducing the AirBox device and our system architecture, with data analysis and achievement. Showing the social influence in global situation of AirBox system.  Moreover, introducing how PM2.5 effect our daily live and promoting citizen science to public.